بیماری پروانه ای ایران - AN OVERVIEW

بیماری پروانه ای ایران - An Overview

بیماری پروانه ای ایران - An Overview

Blog Article

شست‌وشوی روزانه پوست: جهت تمیز کردن زخم، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه محل زخم را با محلول آب نمک رقیق شستشو دهید و محلول‌های دیگری مانند سرکه رقیق شده نیز می‌توان استفاده نمود.

اگر کودکی که غذای جامد می‌خورد دچار یبوست شد، باید آب بیشتر یا آب میوه رقیق شده به او خوراند و او را به خوردن میوه، به صورت پوره یا تکه تکه بسته به توانایی جویدن کودک، تشویق کرد. اما اگر کودک همچنان پس از ایجاد این تغییرها در رژیم غذایی از این بیماری رنج می‌برد، احتمالا پزشک ملین تجویز خواهد کرد.

داروها سبب کنترل خارش، درد و درمان عوارضی همچون عفونت در جریان خون گردند. در صورتی که زخم‌ها نشانه‌های عفونت گسترده همچون ضعف، تورم غدد لنفاوی و تب را بروز دهند، این امکان وجود دارد که پزشک آنتی بیوتیک خوراکی تجویز نماید.

در نوزادان تاول‌های شدید ممکن است تهدید کننده زندگی باشد. در صورت مواجهه با هر یک از علائم زیر سریع به اورژانس مراجعه نمایید:

برای بیماری پروانه ای چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

بیوپسی یا نمونه برداری پوست برای نقشه برداری ایمونوفلورسنت

برای افرادی که دچار بیماری پروانه‌ای شده‌اند، درمان ویژه‌ای وجود ندارد check here و اغلب با گذشت زمان این بیماری درمان می‌گردد و فروکش می‌کند.

پزشک ممکن است با معاینه تظاهرات پوست آسیب دیده به بیماری پروانه‌ای شک کند و یکسری از آزمایش‌ها را جهت تایید تشخیص خود انجام دهد، از جمله:

نشانه‌های عفونت همچون گرم شدن پوست، قرمزی، احساس درد در پوست، وجود تورم، چرک یا بوی بد که از زخم‌های روی پوست ناشی می‌گردد و نیز تب و لرز.

بروز تغییری قابل توجه در عادت‌های روده‌ای طی چند هفته

در صورت وجود دل درد، یک پزشک باید نوزاد را معاینه کند تا در صورت وجود علائم بیماری های دیگر، آگاه شوید

به کودک آبمیوه یا آب سبزیجات ندهید . اگر تشنه است به او آب معمولی بدهید

من دادم الحمدلله اثرکرد ازشربت خارجی هم میدادم ولی بهش نمیوفتاد

خوب است بدانید آزمایش ژنتیکی مولکولی به منظور جهش در اکثر ژن‌هایی که با انواع گوناگون بیماری پروانه‌ای همراه می‌باشد، از نظر بالینی در دسترس است.

Report this page